top of page

YOGA NIDRA

Image by kevin laminto

Wat is yoga nidra?

Intensiteit 1

Yoga Nidra, Yoga van de droomloze slaap. Een reis waarin jij regisseert hoe je droom eruit ziet. Ik neem je mee door de verschillende lagen van je bewustzijn op fysiek, mentaal en emotioneel niveau. Jouw lichaam en geest zakken in een diepe slaap, maar je bewustzijn blijft wakker. Je zult naast een diepgaande ontspanning, meer bewustwording en inzicht van het lichaam en geest ervaren.

Je harde schijf schoon houden
Ons onderbewustzijn is vergelijkbaar met de harde schijf van een computer. Op deze harde schijf staan diverse programma’s in de vorm van jouw eigen overtuigingen, conditioneringen en alles wat je hebt meegemaakt. We kunnen hier niet bewust bij, maar vanuit een yoga nidra reis zijn we in staat om toegang te krijgen tot het onderbewustzijn. Het stelt ons in staat om zaadjes te planten. 

Belangrijk om op te merken is dat slechts 5 procent van het gedrag bewust is en 95 procent onbewust. Bovendien bepaalt die 95 procent hoe het bewuste gedrag eruit ziet. Het is dus erg van belang om jouw harde schijf zuiver te houden.

bottom of page