top of page
buitenles.jpg

Organisaties en Bedrijven
Workshops en Lessen

Geef je werknemers handvaten om te ontspannen

Door burn-out en stress zijn werknemers minder gelukkig en gezond, en zijn ze bovendien minder productief en creatief. Veel mensen weten niet goed hoe ze meer ontspanning thuis en op het werk kunnen vinden. Ze hebben het simpelweg nooit geleerd en ze voelen hun grenzen niet goed aan. 

Wij, docenten van De Zeeuwse Yogaschool, kunnen jouw organisatie hierin helpen! Met onze workshops en lessen op het gebied van yoga en ademhaling geven we jouw werknemers handvaten en oefeningen om thuis en op het werk meer ontspanning te vinden. Zo helpen we werknemers meer in balans te komen en minder stress te ervaren.

 

Dit doen wij met leuke, verdiepende en praktische workshops en lessen, aangepast naar jouw type organisatie en werknemers. We geven de workshops op locatie en bij ons in de school. Een les of workshop kan eenmalig zijn en periodiek. Hieronder enkele voorbeelden van ons aanbod.

Mail vrijblijvend voor de mogelijkheden naar: info@dezeeuwseyogaschool.nl

Aanbod workshops

Ademhalingsworkshop

In deze interactieve en toegankelijke workshop leren en ervaren deelnemers eenvoudige ademhalingsoefeningen om te ontspannen. De ontspanningsoefeningen kunnen na de workshop gemakkelijk thuis en op het werk gedaan worden als ze stress of onrust ervaren. We gaan vooral veel oefenen en dit wordt ondersteund met een stukje theorie over stress in relatie tot ademhalings. 

Yin Yogales/-workshop

Yin Yoga is een populaire, relatief nieuwe yogavorm die geheel gericht is op het tot rust brengen van het zenuwstelsel. Iedereen kan deze vorm van yoga die bestaat uit simpele zittende en liggende houdingen. De eenvoudige ontspanningshoudingen geven lichaam en geest diepe ontspanning en fundamenteel herstel van stress & burn-out klachten. Ook yin yogahoudingen kunnen eenvoudig thuis en op het werk worden gedaan bij onrust, stress en angst. 

Flow Yogales/-workshop

Veel mensen brengen het grootste gedeelte van hun werktijd door achter het bureau. Energie kan daardoor niet goed stromen. Een dynamische Flow Yogales (bijvoorbeeld tussen de middag) brengt energie weer in beweging en geeft werknemers meer energie, zin en innerlijke ruimte. 

Stoelyoga

Yoga kan ook op en stoel! Ideaal als je jouw werknemers oefeningen wilt aanreiken om op eenvoudige manier te ontspannen achter het bureau.

Door de functie van bestaande yogahoudingen te vertalen naar de stoel kunnen we door klein te bewegen toch grote positieve effecten ervaren. Het maakt je spieren en gewrichten soepeler en het zorgt voor ontspanning. Daarnaast verbetert het je concentratie en motoriek.

Workshopvorm of les op maat

We overleggen graag met jou om te kijken welke type workshop en/of les bij jouw organisatie en werknemers past. En wil je de workshop bij jullie op het bedrijf? Of bij ons in de fijne yogazaal? Of wellicht op een andere mooie historische locatie in de stad? 

Bovendien is een terugkerende les mogelijk, zodat werknemers met regelmaat aan hun balans en welzijn kunnen werken. 

Mail vrijblijvend voor de mogelijkheden naar: info@dezeeuwseyogaschool.nl

Opvouwbare yogamaatje
bottom of page