top of page
Workshop timo vierkant.png

Wim Hof Method Fundamentals Workshop

Met Timo Derriks - gecertificeerd Wim Hof Method instructeur

Koude training, Ademhalingstechniek en Mindset: ervaar deze 3 pijlers van de Wim Hof Methode in deze bijzondere workshop van Timo Derriks. Kom erachter hoe je middels zuurstof en kou je lichaam en geest kunt optimaliseren, je immuunsysteem kan boosten én welke fysiologische processen hieraan ten grondslag liggen. Uiteraard mét ijsbad!

Inhoud workshop

Prijs                 €75

Data                 Zaterdag 11 juni 2022

Tijd                   13:00 - 17.00 uur

Locatie             De Zeeuwse Yogaschool, Verwerijstraat 51 Middelburg

Tickets             Bestel je deelname plaats via de ticketlink

Het programma begint met een algemene uitleg over de Wim Hof Methode, bevat een diepgaande WHM ademhalingssessie en een (vrijwillig) ijsbad. Na afloop is er ruim tijd voor bezinning en beschouwing. Gedurende de workshop staat Timo klaar voor al je vragen.

Timo is officiëel Wim Hof Method gecertificeerd en zal je kundig en veilig begeleiden. Deze workshop is tot maximaal 12 deelnemers, waardoor de persoonlijke aandacht van Timo wordt gewaarborgd.

Als je geen ervaring hebt met koude training raden we je aan om koud af te douchen in de dagen voorafgaande aan de workshop. Hiermee bereidt je je lichaam effectief voor op het ijsbad.

Meer over de Wim Hof Method Fundamentals Workshop op de officiële website

Deze workshop is geschikt voor jong en oud, en vereist geen enkele eerdere WHM ervaring. Wel is het van belang dat je in goede gezonde verkeert. Ben je erg verkouden of heb je griep, laat je lichaam dan zelf herstellen, en doe later een keer mee. Uit voorzorg raden we het af om deel te nemen als je zwanger bent of epilepsie hebt. Raadpleeg bij hart- en vaatziekten of andere ernstige medische aandoeningen altijd eerst een arts, voordat je aan de Wim Hof Methode begint.

Je krijgt na aanmelding een vragenlijst van Timo met vragen over je gezondheid. Met die informatie kan Timo rekening houden met jouw gezondheid en indien nodig jou de workshop afraden.

bottom of page