top of page

Monique de Jong

Yoga Nidra, Restorative & Hatha Yoga docent

In 2012 kwam ik na 22 jaar onderwijs terecht in een burnout. Een lange weg volgde waarin ik leerde omgaan met wat niet meer kon, en daardoor ook weer mogelijkheden ontdekte. Zo kon ik ervaren hoe heilzaam klankschalen kunnen zijn. En kwam restorative yoga op mijn pad.


Doordat deze twee mij zo goed gedaan hebben en nog steeds doen, ben ik een opleiding tot restorative yogadocent gaan volgen en heb besloten om ook een opleiding tot klankschaaltherapeut te gaan doen. Zo heb ik daarna in 2019 mijn eigen praktijk ‘Klankschaalmassage Monique’ opgezet in Driewegen. Aan huis geef ik massages onder andere door gebruik van klankschalen en geef ik in Ovezande restorative yoga en hatha yoga in Nisse.


Daarnaast heb ik in december 2022 mijn 4 jarige yoga-opleiding afgerond. Tijdens deze opleiding heb ik ook de specialisatie yin yoga, yoga Nidra en mantra yoga afgerond.

Sinds de zomer van 2022 ben ik verbonden aan De Zeeuwse Yogaschool en geef daar met veel plezier restorative yoga, yoga nidra, yin yoga en hatha yoga.

Monique de Jong
bottom of page