top of page
Marlies vierkant.png

Workshop (yoga) Alignment

Met Marlies de Koning, Pralaya Yoga

Wil je jouw yoga practice en -houdingen beter begrijpen?

 

Wil jij jouw yoga-beoefening meer aanpassen aan jouw specifieke lichaam en eventuele klachten?

 

Dan is deze workshop, waarin yoga-beoefening wordt afgewisseld met theorie, voor jou! Het maakt niet uit of je veel of weinig yoga-ervaring hebt.

Inhoud workshop

Prijs                 €45,00

Data                 Zaterdag 9 juli 2022

Tijd                   10:00 - 12.30 uur

Locatie             De Zeeuwse Yogaschool, Verwerijstraat 51 Middelburg

Tickets             Bestel je deelname plaats via de ticketlink

Workshop (Yoga) Alignment

 

In deze praktische workshop van de ervaren yogadocent Marlies de Koning ga je aan de hand van yogahoudingen leren over de verbindingen in je lichaam. Je leert welke rol jouw spier- en bindweefsel spelen en hoe deze door yogahoudingen worden beïnvloed.

 

Je krijgt door de workshop een beter begrip van je eigen lichaam, bijvoorbeeld over klachten en blessures in je onderrug, nek en schouders, en hoe je je eigen lichaam door middel van specifieke yogahoudingen sterker, flexibeler en gezonder kunt maken. 

Specifiek gaat 'alignment' gaat over de relatieve plek van dingen ten opzichte van elkaar: waar zitten je botten, spieren en ook je bindweefsel?

Robert Boustany heeft Pralaya Yoga ontwikkeld vanuit de traditionele yoga houdingen. Hij is ingenieur en vanuit dat perspectief heeft hij houdingen en een aanpak ontwikkeld om juist met dat bindweefsel in de houdingen te kunnen werken.

Kortom

Wil je jouw yoga practice en -houdingen beter begrijpen? Wil jij jouw yoga-beoefening meer aanpassen aan jouw specifieke lichaam en eventuele klachten? Dan is deze workshop, een fijne mix tussen praktijk en theorie, echt iets voor jou! Ervaren of onervaren!

bottom of page