top of page
Yin workshop.png

VERDIEPINGSWORKSHOP YIN YOGA

Met Karin van Iersel - Holistisch Therapeut

De workshop waar in YIN teacher Karin van Iersel je mee neemt in het wat, waarom, hoe van YIN Yoga. Haar fascinatie met ons bindweefsel (Connective Tissue – Fascia) bracht haar verdieping in de heling van de praktische YIN houdingen voor je lichaam, hart en geest.

Inhoud workshop

Prijs                 €40,-

Data                 Zaterdag 15 oktober 2022

Tijd                   13:00 - 15.00 uur

Locatie             De Zeeuwse Yogaschool, Verwerijstraat 51 Middelburg

Tickets             Bestel je deelname plaats via de ticketlink

 

In deze wereld van heling via je bindweefsel neemt ze je mee. Praktisch. Enthousiast. Op haar manier. Laagdrempelig. Achtergrond informatie over YIN en jouw lijf, gekoppeld aan de YIN houdingen en de Traditionele Chinese gezondheidsleer die voor haar gekoppeld is aan YIN en Yoga.

Voor wie?
Beoefen jij YIN maar wil je nu wel eens weten wat doet YIN met je lijf. Waarom ervaar je hetgeen wat je ervaart tijdens je trainingen. Hoe kan je jouw YIN training verdieping geven.
Spreekt dit je aan? Kom dan naar deze workshop. Ook als je denkt of voelt laagdrempelig kennis te willen maken met YIN is dit een mooie start van jouw YIN reis. Join us!

Wat is YIN?
Yin Yoga is JOUW innerlijke reis door je lijf. Door het langdurig aanhouden van bepaalde poses, raak je ook de aan deze pose verbonden energiebanen (meridianen), chakragebieden (energiecentra) en organen in je lichaam. Dit alles zorgt (on)bewust voor het ‘versmelten’ van de in het bindweefsel opgeslagen ‘bevroren’ emoties, trauma’s, prikkels, toxisch afval en ervaringen. Bewust of onbewust neem je dit mee als je met je lijf aan de slag gaat. De YIN training leert jou je lichaam beter te voelen en je creëert de tijd om te luisteren naar je “body & mind”. Hoe tof? Yin Yoga is een mooie vorm als tegenhanger of aanvulling voor alle yang-activiteiten en druktes die in jouw dagelijkse agenda verweven zijn. En weet je, lekker praktisch op de mat!

bottom of page