top of page

Zomeryoga bij Het Kaslokaal met De Zeeuwse Yogaschool

Datum

Zondag 16 en 30 juli, 6 en 20 augustus

Tijd

09.00 uur

Deelname

€29,50

Ik doe mee!

Over de activiteit

Begin je dag goed met een yogales inclusief ontbijt bij Het Kaslokaal! Op vier zondagochtenden in juli en augustus komt De Zeeuwse Yogaschool bij Het Kaslokaal een yogales verzorgen in de tuin (of de kas). Het Kaslokaal zorgt voor een lekker ontbijtje na afloop van de les. Echt een cadeautje voor jezelf! 


Met mooi weer houden we de yogales achter in de tuin op het grasveld, waar je de bomen hoort ruisen en de vogels fluiten. Bij minder mooi weer in de kas, die met een aangename temperatuur een groene oase is. 


In juli geeft Bas Yin Yoga, een rustige vorm van yoga, waarbij houdingen langer worden vastgehouden en op een diep level doorwerken. In augustus kun je Flow Yoga volgen bij Anne, waarbij adem en beweging in elkaar overlopen. 


De yoga bieden we aan inclusief ontbijt bij Het Kaslokaal, om er echt een moment voor jezelf van te maken! Het ontbijt bestaat uit: kannetjes verse kruidenthee, een bio-bolletje met beleg, yoghurt met huisgemaakte granola en honing (plantaardig mogelijk). Voor een heerlijke start van de dag!


Data: zondag 16 juli en zondag 30 juli Yin Yoga met Bas zondag 6 augustus en zondag 20 augustus Flow Yoga met Anne 

Tijd: 09.00-10.00 yogales, 10.00-11.00 ontbijt 

Prijs: 29,50 incl. ontbijt Aanmelden: via events@hetkaslokaal.nl 


De trainer

Bas en Anne

Bas en Anne

bottom of page