top of page

YOGA BASICS

Datum

Zondag 11 & 18 juni

Tijd

10.00 uur - 13.00 uur

Deelname

€99,-

Over de activiteit

Twee zondagochtenden van drie uur waarin we samen de wereld van yoga gaan ontdekken met andere beginners.

Ben je nieuwsgierig naar yoga, maar vind je het lastig om de eerste stap te zetten? Dan is deze tweedelige workshop "Yoga voor Beginners" perfect voor jou! In deze lessenreeks leer je stap voor stap de basisprincipes van yoga en ontdek je hoe je yoga in je dagelijkse leven kunt integreren. Wat gaan we doen? Tijdens deze workshop behandelen we verschillende onderwerpen, zoals yogafilosofie, meditatie, energie en pranayama (ademhalingstechnieken). We gaan dieper in op de meest voorkomende yogahoudingen en variaties hierop, en leggen uit hoe je deze op een veilige en effectieve manier kunt uitvoeren. Ook besteden we aandacht aan ademhaling, lichaamshouding en -uitlijning. We sluiten elke les af met een ontspanningsoefening om lichaam en geest tot rust te brengen.


Wat levert het je op?

Na afloop van deze workshop voel je je zelfverzekerder om deel te nemen aan een reguliere yogales. Je kent de basishoudingen en weet welke aanpassingen je kunt doen om jouw lichaam optimaal te laten profiteren van de houdingen. Daarnaast heb je kennisgemaakt met de filosofie achter yoga en heb je meditatie- en ademhalingstechnieken geleerd die je ook buiten de yogales kunt toepassen. Door de persoonlijke aandacht en de vaste groepsgenoten heb je een veilige en vertrouwde omgeving om te experimenteren en te groeien.


Wat krijg je van ons?

Wij nemen je mee in onze wereld en laten je kennismaken met yoga op een laagdrempelige manier. Wij bieden je een veilige plek waarin je volledig jezelf kunt zijn en waar persoonlijke aandacht voorop staat. Na afloop van de workshop ontvang je van ons een hand-out met een samenvatting van de onderwerpen en oefeningen die we hebben behandeld, zodat je thuis verder kunt oefenen. Verrijk jezelf met meer kennis over yoga en maak gebruik van deze unieke kans om op een laagdrempelige manier kennis te maken met deze prachtige discipline.


Data: Zondag 11 & 18 juni 2023

Tijd: 10.00-13.00 uur Deelname: €99,- (geen restitutie mogelijk)

Ruimte: Lavendel, Padma

De trainer

Anne van Spall

Anne van Spall

Anne geeft Vinyasa yoga/Flow Yoga, is mede-eigenaar van De Zeeuwse Yogaschool en neemt je graag mee in haar wereld van Yoga.

bottom of page