top of page

Yin & Touch weekend

Datum

Zaterdag 27 en zondag 28 januari 2024

Tijd

13.00 uur

Deelname

Combi ticket €110,-,
Early Bird €100,- tot 27 december 2023

Over de activiteit

- When you lose touch with yourself, you lose yourself in the world - Eckhart Tolle


Dubbele heling; yin yoga en aanraking.

Het lichaam is een groot geheugen en in geval van stress ontstaan er blokkades. We zijn energie in beweging, (e-motion = energy in movement)  Door aanraking met de juiste energie, focus en aandacht kan je jezelf en anderen helen

Wil je meer weten over het magnifieke zelfhelende vermogen van ons lichaam? Je stresslevel verlagen door je eigen aanraking en liefdevolle aandacht? Of de werking van ons bindweefsel, oftewel ons fascinerende spinnenweb/ communicatie systeem ontdekken?

(Her)verbind met jezelf en anderenin deze tweeluik workshops over aanraking en yin yoga door Deborah Hoeks. Ontdek je helende handen en zelfhelend vermogen van je lichaam. 

In deze tweeluik vergroot je je kennis over ons zenuwstelsel, verminder je de stress die opgeslagen is in je lichaam of die van een ander: help je medemens, student in je yogales of geliefde dieper te ontspannen.

De workshops zijn los van elkaar te volgen of je kunt ze combineren.


(1) Workshop zaterdag: Self Touch - zaterdag 27 januari 13.00-15.30 uur

Meditatie & zelfheling; door aanraking en yin yoga

Deze workshop is voor alle yoga beoefenaars. Alle niveaus en leeftijden. Voor alle geïnteresseerden in ontdekken van (eigen) kracht door; yoga, energy healing, zelfonderzoek, massage en meditatie. Deze dag wordt alleen met eigen aanraking gewerkt en individuele oefeningen.


(2) Workshop zondag: massage & healing others - zondag 28 januari 10.00-12.30 uur

Voor iedereen die graag een ander met de juiste energie en aandacht leert aanraken. Leren te verbinden met elkaar vanuit je eigen stiltepunt. Zeker aan te raden voor yogadocenten, masseurs, therapeuten, en andere beroepsgroepen die in verbinding staan met cliënten. Combi ticket zaterdag & zondag €110,-, Early Bird €100,- tot 27 december 2023

Enkele ticket zaterdag €60,-, Early Bird €55,- tot 27 december 2023

Enkele ticket zondag €60,-, Early Bird €55,- tot 27 december 2023


De trainer

Deborah Hoeks

Deborah Hoeks

Deborah is moeder van 2 jongens, onderneemster, yogadocent en massage therapeut. Na vele jaren in de marketing en communicatie gewerkt te hebben, geeft ze sinds 2008 yogalessen. Ze is gediplomeerd in het lesgeven in diverse yoga-stijlen; zoals zachte Yin of verwarmende Ashtanga.. Eigen (sport)blessureleed in haar jeugd, door te weinig bewustzijn, bracht yoga in haar leven. Samen met de studie van de anatomie van het menselijk lichaam, ontstond ook haar liefde voor massage. Ze heeft een eigen massagepraktijk in de Rivierenbuurt en geeft daar o.a. combinatiesessies van yoga en massage voor stress release: www.yogahands.nl

In haar lessen helpt ze je om - door goed te luisteren naar je lichaam- op zoek te gaan naar jouw mogelijkheden. Werkend op en met je adem als meditatie.. Een massage van binnenuit middels houdingen & ademtechnieken.. zoekend naar ruimte en stilte. Met manuele adjustments geeft ze graag individuele begeleiding om je te laten voelen waar ruimte is in lichaam en geest.

bottom of page