Workshop GROUNDING

Datum

Zaterdag 17 december

Tijd

13:00 uur

Deelname

€47,50

Over de activiteit

Deze workshop is een vervolg op de workshop 'alignment' en is ook goed te volgen zonder de eerste.


Een heldere en voelbare verbinding met ons eigen lichaam kalmeert ons en het zelfregulerend en adaptief vermogen neemt toe.


Wanneer je zwakke spieren (of delen hiervan) aanspant zet dat een cascade in gang: betere doorbloeding, afval wordt afgevoerd, zenuwuiteinden worden (weer) geprikkeld.


We gaan in deze workshop een proces aan van gronden en aarden door de heupen, het SI gewricht en de onderrug beter uit te lijnen. Als je meer in (voelend) contact staat met dit gebied zet dit het zenuwstelsel in de stand 'veilig'. Je lichaam gaat in een modus van rust, herstel en balans.


Dit leer je in deze workshop:

  • je weet wat je moet doen als je rug niet prettig voelt

  • je hebt een beeld van hoe de balans in de rug zoek is geraakt

  • je begrijpt en voelt hoe je deze kunt herstellen

  • een pittige workout- een fijne ontspanning

  • je maakt meer contact met je lichaam, je bekken, je benen...


In deze praktische workshop van de ervaren yogadocent Marlies de Koning ga je aan de hand van yogahoudingen leren over de verbindingen in je lichaam.  De workshop duurt tot 15:30 uur

De trainer

Marlies de Koning

Marlies de Koning

Marlies is een ervaren yogadocent en is geïnspireerd door Robert Boustany. Robert Boustany heeft Pralaya Yoga ontwikkeld vanuit de traditionele yoga houdingen. Hij is ingenieur en vanuit dat perspectief heeft hij houdingen en een aanpak ontwikkeld om juist met dat bindweefsel in de houdingen te kunnen werken.