top of page

Wim Hof Method Fundamentals Workshop

Datum

Zaterdag 18 maart 2023

Tijd

13:00 uur

Deelname

Early Bird tot 1 feb 2023 € 75,00

Over de activiteit

Het programma begint met een algemene uitleg over de Wim Hof Methode, bevat een diepgaande WHM ademhalingssessie en een (vrijwillig) ijsbad. Na afloop is er ruim tijd voor bezinning en beschouwing. Gedurende de workshop staat Timo klaar voor al je vragen. 


Timo is officiëel Wim Hof Method gecertificeerd en zal je kundig en veilig begeleiden. Deze workshop is tot maximaal 12 deelnemers, waardoor de persoonlijke aandacht van Timo wordt gewaarborgd.

Als je geen ervaring hebt met koude training raden we je aan om koud af te douchen in de dagen voorafgaande aan de workshop. Hiermee bereidt je je lichaam effectief voor op het ijsbad.


Meer over de Wim Hof Method Fundamentals Workshop op de officiële website


Deze workshop is geschikt voor jong en oud, en vereist geen enkele eerdere WHM ervaring. Wel is het van belang dat je in goede gezonde verkeert. Ben je erg verkouden of heb je griep, laat je lichaam dan zelf herstellen, en doe later een keer mee. Uit voorzorg raden we het af om deel te nemen als je zwanger bent of epilepsie hebt. Raadpleeg bij hart- en vaatziekten of andere ernstige medische aandoeningen altijd eerst een arts, voordat je aan de Wim Hof Methode begint.

Je krijgt na aanmelding een vragenlijst van Timo met vragen over je gezondheid. Met die informatie kan Timo rekening houden met jouw gezondheid en indien nodig jou de workshop afraden.


Leuk als je erbij bent!

 

Docent: Timo Derriks van Vitamine Zeeland

Prijs                 €75 Early bird, vanaf 1 feb 2023 €82,50

Datum             Zaterdag 18 maart 2023

Tijd                  13:00 - 17.00 uur

Locatie            De Zeeuwse Yogaschool

De trainer

Timo Derriks

Timo Derriks

Timo is als Noord-Hollander in 2010 naar Vlissingen verhuisd waar hij nog steeds werkt. In januari 2021 zijn we neergestreken in Biggekerke: de plek kwam op ons pad. Gelegen vlakbij de zee met de mogelijkheid om zowel gasten te ontvangen als vitaliteitsactiviteiten te organiseren. Deze combinatie verleidde ons om Oostburg achter ons te laten en naar Walcheren te verhuizen.

bottom of page