top of page

Vision Board maken | VOORJAARSFOCUS

Datum

Zaterdag 23 maart

Tijd

15.30 uur

Deelname

€24,- voor leden,
€27,- voor gasten

Over de activiteit

De lente is er! Nu begint gevoelsmatig pas echt het nieuwe jaar. De eerste van januari zitten wij nog vol in onze winterslaap! Jij ook?


De lente staat voor opruimen, schoonmaken, nieuwe plannen maken en in actie komen. Het voorjaar is een mooie tijd om nieuwe projecten te starten, zaadjes te planten en je te focussen op wat nu je volgende stappen gaan zijn.


Onder het genot van een kopje yogi thee en wat lekkers maak jij JOUW board met wat JIJ belangrijk vindt voor de toekomst. Je kan je Vision Board thuis op een goede plek hangen waar het je steeds weer herinnert aan je intenties. (Denk aan naast of op de spiegel, aan de binnenkant van je kledingkast etc.)


Hoe ziet de middag er uit?

  • Welkom

  • Ontspanningsoefening

  • Individuele schrijfopdracht

  • Vision Board making


De workshop gaat door bij minimaal 5 deelnemers.


Samen met -alleskunner- Alcinda Dooren-Vieira verzorgt Anne een ontspannen en creatieve middag die voor iedereen toegankelijk is.


Deelname €24,- voor leden (inclusief board 50x70 cm, thee en lekkers) Deelname €27,- voor gasten (inclusief board 50x70 cm, thee en lekkers)


Tip: Mocht je nu thuis nog willen opruimen en tijdschriften wegdoen, neem ze dan gerust mee!

De trainer

Alcinda & Anne

Alcinda & Anne

Alcinda organiseert met regelmaat gezellige avonden waarbij ze top gastvrouw is. Haar creativiteit en enthousiasme zijn aanstekelijk. Alcinda organiseert ook Sip & Paint avonden, maakt sieraden, podcasts, keramiek en is in te schakelen bij video/filmshoots door haar oog voor detail.

Anne is Vinyasa yoga docent en helpt je graag bewuster te worden van je lichaam. Ze is een van de vaste docenten van de Zeeuwse Yogaschool en runt samen met haar collega Bas deze fijne plek.

bottom of page