top of page

PRALAYA yoga met Marlies: Twists & Core Strength

Datum

Zaterdag 2 december

Tijd

13.00 uur

Deelname

€53,50

Over de activiteit

Thema: Twists en Core Strength


In deze workshop leer je veel verschillende twists oftewel gedraaide houdingen. Door gedraaide houdingen met de ademhaling te combineren ontstaat er een uitdaging voor zowel de spieren van de romp als de ademhalinsspieren.


Het regelmatig beoefenen van twists komt de vitaliteit van de organen ten goede: de bloedtoevoer en afval-afvoer wordt gestimuleerd. 


Een tweede resultaat van twists is dat door de toegenomen doorbloeding in de organen, de aandacht naar het midden van de hersenen verschuift. Dit is de plaats waar onder andere het amygdala zich bevindt. De aandacht verschuift van buiten naar binnen en hierdoor ontstaat kalmte.


Boost your inner life with twists!


Kortom;

Wil je jouw yoga practice en -houdingen beter begrijpen? Wil jij jouw yoga-beoefening meer aanpassen aan jouw specifieke lichaam en eventuele klachten? Dan is deze workshop voor jou!


Deelname €53,50 Tijd: 13.00 - 15.30 uur

De trainer

Marlies de Koning

Marlies de Koning

In deze praktische workshop van de ervaren yogadocent Marlies de Koning ga je aan de hand van yogahoudingen leren over de verbindingen in je lichaam. 

Robert Boustany heeft Pralaya Yoga ontwikkeld vanuit de traditionele yoga houdingen. Hij is ingenieur en vanuit dat perspectief heeft hij houdingen en een aanpak ontwikkeld om juist met dat bindweefsel in de houdingen te kunnen werken.

bottom of page