top of page

Keramiek met Amelia

Datum

Zaterdag 15 april

Tijd

9:15 uur

Deelname

€85,-

Over de activiteit

Weet je dat het eigenlijk een te gekke combinatie is Yoga & Keramiek?! De combinatie van bewust bezig zijn met je lichaam, in het huidige moment te zijn en daarna je creativiteit de vrije loop te laten. Wij worden heel blij van deze combinatie!


Zaterdag 15 april start je je dag met een fijne yogales. Je kunt kiezen tussen Yin Yoga van Bas of Flow Yoga van Lotus waardoor je in verbinding komt met je lichaam, je je zenuwstelsel kalmeert en je mind vrij maakt van alles wat nog op je To-Do lijst staat. Stap daarna in het warme bij Amelia en laat je creativiteit de vrije loop met keramiek.


Tijdens de workshop zorgen we voor wat te drinken, wat lekkers en maakt Bas zijn fameuze Bliss Balls, yess!!


Meer info over het keramiek gedeelte:In de daarop volgende twee uur geeft Amelia je uitleg over een paar basis keramiektechnieken (pinch pot, coil en slip en score), krijg je de vrije hand en mag je je door je creativiteit laten leiden. Amelia begeleidt waar nodig en je kan al je vragen op haar afvuren. Misschien heb je van te voren al bedacht wat je graag zou willen maken en kun je met Amelia sparren over hoe je dit het beste kan aanpakken met de technieken die ze je aanreikt. Ook zal ze een aantal voorbeelden meenemen om te bekijken en je te laten inspireren.


Je krijgt 600g klei en je krijgt 2 verschillende kleisoorten en uit 3 verschillende glazuren. Na de workshop wordt jouw keramiekstuk op 900 graden gebakken, geglazuurd (in geval nodig met een voedselveilige glazuur) en hierna weer gebakken op 1.220 graden. Hierna is je ontwerp klaar en kan bij de Yogaschool (op afspraak) opgehaald worden. Jouw keramiekstuk is maximaal 5 weken na de workshop klaar. Als het mogelijk is: breng een schort mee (niet verplicht).


Tijd: 9:15 uur tot 12:45 uur

Yoga: Geef je keuze Yin of Flow Yoga aan ons door.

Deelname: €85,-

Locatie: Verwerijstraat 51a – PadmaDe trainer

Amelia

Amelia

Amelia

bottom of page