top of page

Bewust moederschap

Datum

14 januari

Tijd

13.00 uur

Deelname

€15,-

Over de activiteit

Een avond vol verbinding over een hartverwarmend onderwerp 'bewust moederschap'. Marieke inspireert met haar wijsheid, humor en doortastendheid over haar eigen weg met het opvoeden van haar dochtertje. Vragen als: Hoe ga je om met grote gevoelens? Hoe voed je intuïtief op vanuit verhoogd bewustzijn? Hoe connect je weer als de verbinding verbroken is tussen moeder en kind? En natuurlijk, hoe ga je om met je eigen grote gevoelens als een kindje eraan komt of er al is? Laat je vragen beantwoord worden en mediteer samen naar een veilige plek. Een avond vol verbinding met zusterlijke steun van gelijkgestemden.Wat houdt de avond in?


~ Free Flowing Talk over bewust moederschap


~ Voorlezen uit 'Brieven aan mijn Dochter'


~ LIVE persoonlijke vragen stellen


~ Meditatie en samenzijn


~ Persoonlijke signeren en/of het boek aankopen


Over het boek

" Brieven aan mijn dochter is een roman met korte verhalen over bewust moederschap in de wereld van nu. Het zijn moderne parabelen die niet pretenderen één waarheid te vertellen. Elk verhaal biedt een schat aan wijsheden in intuïtief opvoeden en om de natuur als leermeester te zien en te verweven in het dagelijks samenzijn met je kind(eren). Ook de vele gevoelens die erbij komen kijken als moeder en kind samen opgroeien staan centraal. Marieke van Meijeren heeft met haar poëtische pen de natuur een wonderlijk personage gegeven die tot leven komt en die door de bladzijden mee gidst in het opvoeden."


Kleine note: Als je 'Brieven aan mijn Dochter' nog niet gelezen hebt, ben je ook van harte welkom om je aan te sluiten op deze avond.

De trainer

Marieke van Meijeren

Marieke van Meijeren

Marieke van Meijeren komt terug naar Middelburg! Dit keer spreekt ze over bewust ouderschap naar aanleiding van haar boek 'Brieven aan mijn dochter'.

bottom of page