rebka.jpg

Rebka

Geboren in Vlissingen en na lange tijd weer terug aan de Zeeuwse kust. Ik ben multicultureel opgegroeid, hierdoor heb ik altijd een grote interesse gehad in hoe je op verschillende manieren naar de mens, het leven, gezondheid en welzijn kan kijken. Dit betekent voor mij een grote rijkdom en vrijheid, welke ik iedereen gun. Ik vind het mooi om vanuit mijn hart te mogen werken en mensen, jong en oud, te mogen helpen op hun levenspad. Om hun eigen kracht te ontdekken vanuit hun eigen intuïtie en spiritualiteit.

  • Facebook
  • Instagram

Meer over mij

Naast mijn werk als gespecialiseerd kinderfysiotherapeut, heb ik al snel gekozen voor de yogadocentopleidingen “Integrale Yoga”.  Door mijn interesse om deze 2 werelden meer met elkaar te verbinden, ben ik in 2014 met veel enthousiasme mijn eigen onderneming gestart “Therapeia Rebka”. Inmiddels heb ik  ook de opleiding tot Dans- en Bewegingstherapeut afgerond en heeft mijn eigen onderneming een nieuwe naam: Dansimpulz.
 

Ik ben erg blij en dankbaar, dat ik de lessen Integrale Yoga, ook mag geven binnen het team van De Zeeuwse Yogaschool.

Integrale Yoga is voor iedereen geschikt en is een volledige yoga: alle elementen van de traditionele yogavormen zijn er in terug te vinden. In de lessen zal steeds aandacht gegeven worden  aan hatha yoga, pranayama, ontspanning, concentratie en meditatie.

Contact

Rebka Netsere