Marieke

This is your About Page. It's a great opportunity to give a full background on who you are, what you do, and what your website has to offer. Double click on the text box to start editing your content and make sure to add all the relevant details you want to share with site visitors.

  • Facebook
  • LinkedIn
  • Instagram

Meer over mij

Nadat ze haar yoga docentenopleiding had afgerond is Marieke in 2011 begonnen met het geven van yogalessen in Middelburg. Gedurende de 8 jaar die zij daarvoor in Singapore woonde en werkte heeft zij vele soorten yoga beoefend. Omdat ze meer wilde leren over de yoga achtergronden en filosofie naast het fysieke is zij de docentenopleiding gaan doen. Ze kwam er al snel achter dat yoga zoveel meer is dan alleen de beoefening op je mat. Yoga is een leefstijl, en wel een heel fijne!

 

‘Mijn eigen ‘practice’ vind ik erg belangrijk, wat ik hierin leer geef ik weer door tijdens mijn lessen. Ik heb al van veel bekende en minder bekende docenten mogen leren, en elke workshop of les is weer een cadeautje. Het is dan ook super dat er nu ook door andere docenten in mijn studio wordt lesgegeven. Het is zo’n luxe om daar aan deel te kunnen nemen!’

 

Yoga moet je ervaren. Je kunt er over lezen en het begrijpen, maar het voelen, ervaren en er naar leven, daar gaat het om. En dan gaat het niet alleen om de houdingen op je mat, maar om je hele leefstijl.

Contact

I'm always looking for new and exciting opportunities. Let's connect.

123-456-7890